Allgemein

Ishte kënaqësi dhe privilegj për të mirëpritur ambasadorin zviceran Thomas Kolly në zyrën e koorporatës sonë!  Gjatë takimit u përmendën tema të ndryshme duke përshirë diskutimin mbi arritjet e ndërmarrjes SPEEEX. Si udhëheqës në sektorin e Business Process Outsourcing (BPO) si dhe spektrin e arsimit...

Të nderuar dhe privilegjuar nga vizita e zëvendës Ambasadorit te Republikës Federale Gjermane Z. Jan Axel Voss dhe drejtoreshës ekzekutive të odës ekonomike Gjermane në Kosovë Znj. Nora Hasani me komunitetin përfaqësues të kompanisë SPEEEX LLC. Për më shumë takimi përmbajtësor përfshiu edhe diskutimin...

Institucioni SPEEEX Education është ndër të parët dhe të vetmit në Kosovë që ofron 3 module profesionale për fushën e BPO në gjuhët Gjermane dhe Frenge. Një ambient i këndshëm që ofron kushte shumë të mira dhe të pajisura me teknologji inovative. Zhvilloje karrierën tënde dhe...

Sipas statistikave, 65% e kompanive vazhdojnë me shërbimet BPO pas bashkëpunimit të parë. BPO mbetet një nga industritë me rritjen më të shpejtë globale Shumë kompani, nga start-ups e deri te korporatat globale, përdorin ndonjë formë të BPO-së. Veçanërisht, ka gjithnjë e më shumë ofrues inovativë,...