Zhvilloje karrierën tënde dhe përfito mundësi punësimi!

Zhvilloje karrierën tënde dhe përfito mundësi punësimi!

Sipas statistikave, 65% e kompanive vazhdojnë me shërbimet BPO pas bashkëpunimit të parë.

BPO mbetet një nga industritë me rritjen më të shpejtë globale

Shumë kompani, nga start-ups e deri te korporatat globale, përdorin ndonjë formë të BPO-së. Veçanërisht, ka gjithnjë e më shumë ofrues inovativë, profesionistë dhe me kosto fleksibile që hyjnë në këtë treg dhe krijojnë një konkurrencë të lartë midis kompanive të jashtme.

Me pak fjalë, organizatat dhe bizneset u drejtohen praktikave të BPO-së kryesisht për detyra rutinore. Zyra e BPO-së zakonisht përfshin kontabilitetin, financat, burimet njerëzore, zhvillimin e softverit dhe sigurimin e cilësisë. Punonjësit e jashtëm kujdesen për mbarëvajtjen e funksionimit të biznesit. Përkundrazi, BPO e zyrës kryesore përfshin kryesisht detyra të lidhura me klientët, nga shërbimet e qendrës së thirrjeve e deri te menaxhimi i llogarive.

Postuar me 12/03/2021 9:57 AM