Vizita e ambasadës zvicerane

Vizita e ambasadës zvicerane

Ishte kënaqësi dhe privilegj për të mirëpritur ambasadorin zviceran Thomas Kolly në zyrën e koorporatës sonë!  Gjatë takimit u përmendën tema të ndryshme duke përshirë diskutimin mbi arritjet e ndërmarrjes SPEEEX. Si udhëheqës në sektorin e Business Process Outsourcing (BPO) si dhe spektrin e arsimit dhe trajnimit I cili tashmë ka provuar rezultate konkrete në tregun e punës. Ndër të tjera, u vlerësua numri i lartë I të punësuarve në kompani mbi 1000 të punësuar në të gjithë Kosovën, si dhe partneriteti me gjigandët zviceranë dhe gjermanë të telekomunikacionit.

Postuar me 15/02/21 10:01AM