Speeex education

Speeex education

Institucioni SPEEEX Education është ndër të parët dhe të vetmit në Kosovë që ofron 3 module profesionale për fushën e BPO në gjuhët Gjermane dhe Frenge. Një ambient i këndshëm që ofron kushte shumë të mira dhe të pajisura me teknologji inovative.

Zhvilloje karrierën tënde dhe përfito mundësi punësimi!

Postuar me 15/01/2021 10:03AM